Vragen

Voor welke behandelingen kun je terecht?

Mijn motto is dat je iedereen zo moet kunnen helpen dat je overbodig wordt.
Of het nu gaat om een verkeerde houding, ziekte, ouderdom, stress of een sportblessure, het is mijn doel om de disbalans, die door dergelijke oorzaken in het lichaam is ontstaan, te verhelpen.
Naast advies over houding en beweging werk ik vooral met mobilisatie- en massagetechnieken.
Eventueel gebruik ik ook hulpmiddelen. Enkele voorbeelden: dry needling is een snelle methode om spier- en bindweefselstructuren in het lichaam te ontspannen, shockwave therapie kan worden toegepast bij chronische spier- en peesklachten, kinesiotape kan helpen bij herstelprocessen van het lichaam, door het aanmeten van zooltjes geef je een voortdurende stimulans om een houding te verbeteren. Ik ben ondermeer door het volgen van cursussen en congressen voortdurend op zoek naar nieuwe vaardigheden en inzichten.
In sommige gevallen zal ik iemand doorsturen naar een collega.

Hoe zit het met de vergoeding?

Ik heb er voor gekozen geen contracten af te sluiten met zorgverzekeraars.
Dit houdt in dat ik na afloop van de behandeling direct een factuur geef en afreken (het liefst met pin).
De factuur kun je zelf indienen bij je zorgverzekeraar. Het hangt af van je polisvoorwaarden of je de behandeling (geheel) vergoed krijgt. Een restitutiepolis vergoed 100 %. Ik kan je laten weten wat je polisvoorwaarden zijn als je me een bericht stuurt met je BSN-nummer.
Ik vind dit prettiger: het scheelt veel administratieve rompslomp en tijd die ik liever steek in het behandelen van mijn patiënten.

Wat zijn de openingstijden?

Aangezien ik boven de praktijk woon, ben ik flexibel in het maken van afspraken. Het is vrijwel altijd mogelijk om binnen 24 uur geholpen te worden – eventueel dus ook in de avond en in het weekend.

Zijn er nog dagdelen te huur?

Het is nog steeds mogelijk om een ruimte te huren. Neem gerust contact met me op!

Links:

http://www.114gezondenwel.nl

http://www.goedgemoed.com

http://www.osteopaat-saskia.com

http://www.synergylifestyleamsterdam.nl